divendres, 4 de maig del 2018

Campionat del Guimerà 2018. Últimes rondes.

S'ha acabat el campionat de l'escola la setmana prèvia de Sant Jordi. Després de les vacances de setmana santa s'han disputat tres noves rondes amb la participació de 28 finalistes, aquells que havien aconseguit més punts.

Dimarts dia 3 d'abril s'hi jugava la 4a ronda. S'hi enfrontaven els quatre únics jugadors que havien guanyat amb escac i mat les seves respectives partides. L'Hugo Orellana derrotà l'Éric Piñero i l'Hugo Dengra a l'Hèctor Cruz.

Un instant de la quarta ronda.
















Dilluns dia 9 d'abril tenia lloc la cinquena i penúltima ronda. Hi destacava l'enfrontament entre els dos únics jugadors que havien guanyat amb escac i mat totes les seves partides. L'Hugo Orellana, amb les peces blanques va atacar intentant el mat del pastor. Tot i evitar-lo, inicialment, l'Hugo Dengra, no va encertar del tot amb la seva defensa i n'oferí poca resistència, malgrat l'impecable torneig realitzat.


Cinquena ronda en joc. En primer terme el duel de la segona taula.
















Dijous dia 19 s'encetà l'última i definitiva ronda. En la primera taula s'enfrontaven els dos únics jugadors invictes. El Dani Rayón, segon classificat a tan sols mig punt, s'enfrontava amb les peces blanques a l'Hugo Orellana, màxim favorit a proclamar-se'n guanyador. Va jugar bé l'obertura. Va resistir durant força estona a l'inici del mig joc, però, finalment, va haver d'acceptar el domini més ampli del joc de l'Hugo, que es corona com a clar vencedor del torneig.


Sisena ronda. Al fons, gran expectació per la lluita pel primer lloc. 
















Així queda el podi de la classificació general en els primers llocs, els quals donen dret a medalla, així com la resta de posicions premiades, també amb medalles.

Classificació general:

1r Hugo Orellana (5è A) amb 9 punts.

2n Hugo Dengra (4t A) amb 7.5 punts.

3r Dani Rayón (4t B) amb 7 punts.

4t Jhon Carballo (4t A) amb 7 punts.

5è Tomàs Mayo (4t A) amb 7 punts.

1ª classificada: Abril Estopañan (5è B)
Finalista: Paula Criado (6è B)

1r classificat de 6è: Diego Peña (6è B)
1r classificat de 5è: Hugo Orellana (5è A)
1r classificat de 4t: Hugo Dengra (4t A)
1r classificat de 3r: Rafa Miguel (3r B)
1r classificat de 2n: Marc Sanmartín (2n A) i Éric López (2n A)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada